top of page
  • Фото автораКрок за кроком

Англійська для малят

Вік: 3-5 років




Запрошуємо ваших діток на курс, щоб легко і невимушено почати знайомитися зі світом англійської мови. Результати вас приємно здивують! (Словарний запас по закінченні курсу складає 110 слів і 25 фраз).


3-5 років - це найкращий час для того, щоб почати знайомитися з англійською мовою. І зробити це легко для дитини, в ігровій формі. Саме у віці 3-5 років у дитини є всі можливості опанувати англійською мовою як другою рідною мовою.


Для найменших дітей розроблена спеціальна музично-ігрова програма. Основна її мета – сформувати у дитини здатність сприймати і розуміти англійську мову на слух. Оскільки програма розрахована на природнє оволодіння іноземною мовою, то обов’язковою її частиною є формування мовленнєвого середовища.


На кожному уроці до дітей приходить гість (іграшка), що говорить виключно англійською мовою. Гість задає дітям питання, знайомиться, розповідає про себе. Діти таким чином дуже природно занурюються у світ англійської мови - через гру, через різноманітні ситуації, де їм просто необхідно промовити ту чи іншу фразу на англійській мові, щоб взяти участь у цікавій грі.


Цей курс є базовим для вивчення англійської мови, він закладає міцний фундамент для подальшого оволодіння мовою. Тут є все, що цікаве дитині цього віку: діти на уроці співають пісні, граються і навіть не підозрюють, що одночасно вони вичають мову. Тому що при такому підході англійська мова для них є не предметом вивчення, а засобом спілкування і різноманітних ігор‼️


Закладіть міцний фундамент англійської у вашої дитини вже сьогодні.

Запишіться на безкоштовне пробне заняття і дізнайтеся більше!


17 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page